Mar 27, 2012

MANE NAK BELI YER?

Assalamu'alaikum w.b.t....
Subhanallah..Alhamdulillah..Allahuakbar..
Allahumma solli 'ala Muhammad wa'ala ali Muhammad..

Alhamdulillah masih berpeluang update blog yang dah bersarang segala jenis serangga..

"Allah akan menguji seseorang pada titik kelemahan yang ada pada dirinya"
~nice quote~

Memang terbukti secara klinikal...Sekarang Allah menguji ana dengan titik kelemahan pada diri hina lagi dha'if ini...
Sekarang musim segala kerja,tugasan,amanah sedang menimbun dan menunggu 'turn' masing-masing untuk diselesaikan...



 

Di saat segala-galanya perlu dilaksanakan ada sesuatu yang payah nak muncul,sedang mencari-cari dan menanti bilakah benda itu akan muncul..itulah

MOOD


Akal tengah serabut mengutarakan soalan yang tidak logik di akal waras..

"Kat kedai @ market @ pasaraya ader jual ker mood?mood nak buat kerja.."
 "Kalu ader, dijual mcm mne yer?kilo ker liter eh?"

Allahuakbar macam itu sekali akal ini berimaginasi..parah sangat dah nie...

Namun al-Furqan menyuntik 'ubat bius' agar akal,hati kebal dengan ujian nie..





 Allahuakbar..banyak sekali dos suntikan yang al-Furqan sediakan..cuma terpulang pada diri sendiri nak terima atau tidak suntikan-suntikan tu..

Nak kongsi satu tips nak dapat mood (yang turut dikongsi oleh Shera...^_^)

TENGOK GAMBAR FAMILY..
erm..roling eyes..
U RIGHT SIS..
nak lebih efective..
GAMBAR MAK AYAH..
sambil membayangkan segala penat lelah mereka selama ni..
tochim ="(

Maka jawapan soalan tajuk entri..Mana nak beli yer? akan terjawab jika kita rujuk 'pakar suntik' yang tidak akan pernah ketinggalan zaman bahkan terpelihara sehingga kiamat..Ditambah dengan sharing input dengan sahabt-sahabat..berbaloi dan berkesan..Biiznillah..cubalah free ajer..kalu tak nak pon tak per ^^v

Alhamdulillah terima kasih Ya Allah..I LUV U YA ALLAH...

Wallahu'alam..

1 comment:

Shera Ismail said...

Salam...memang xde jual kat mana2 mood tu..kita jer yg kena pandai cari mood...kite jer yg boleh ubah diri kita kak...xpe2 take ur time.insya-Allah nanti mood dtg la tu..good luck ye sis..=)...